We Help The Bearing Technology Growing Since 2006

O le a le maualuga o le vevela, o le a le malamalama faavae?

E taʻitaʻia le pito i luma o masini, masini vitio, taʻavale, tekinolosi faʻagasologa, 3D lomitusi, masini, robot, gaosiga o gaioiga, faʻapipiʻi, faʻapipiʻi, masini masini, pepa uʻamea ma isi pisinisi.

VAEGA.1

O bearings maualalo o le vevela e le o bearings o loʻo faʻagasolo lelei i le maualuga o le vevela o le siosiomaga e fetaui ma le maualuga o le vevela bearings, ae faʻatatau i le mamanu o mea faʻapitoa ma fausaga e faʻaitiitia ai le faʻalavelave faʻafefe, ina ia faʻaitiitia ai le vevela vevela, ina ia tumau pea le vevela o bearings. i galuega umi.

VAEGA.2

Bearings o lo'o i lalo ifo o le -60 ℃ le vevela o lo'o fa'agaioia e maualalo le vevela.E masani ona faʻaaogaina i ituaiga uma o pamu vai, e pei ole pamu kesi faʻalenatura liquefied, vai nitrogen (hydrogen, okesene) pamu, pamu butane, pamu vai roketi, vaalele vaalele ma isi.
O le fa'aaogaina o le vevela o se fa'ailoga taua o le fa'ailoga o le lalolagi

O le faʻaogaina o le vevela o le maualalo o le vevela e faʻaalia ai le tekinolosi meafaitino ma le gaioiga o le gaosiga o le gaosiga.O lona fua fa'atatau i le eseesega o le vevela i le va o le mama pito i fafo ma le suauu malulu tui i le taimi o le taotoga.

O le maualalo o le vevela galue o lona uiga o le umi o le auaunaga ma le maualuga o le faatinoga o bearings.Le lalolagi taʻutaʻua taʻutaʻua gaosi oloa, faʻalagolago i latou lava lelei, taumafai e ausia faʻatusatusaga lelei o bearings maualalo-vevela i le tele o fanua.Fa'ata'ita'i le fa'aa'oa'oga fa'alele a Timken.Ina ua maeʻa suʻesuʻega faigata, o le vevela faʻatautaia a le kamupani o ia oloa e maualalo ifo nai lo oloa tutusa i le maketi, e tusa ma le 15.5 tikeri Celsius, ae o isi faʻailoga lauiloa faavaomalo e sili atu i luga ole 19 tikeri Celsius.
Mo le faʻalavelave o le faʻapipiʻiina i le maualalo o le vevela, o le mea i fafo o le suiga o le vevela, ma o le mea i totonu o le eseesega o le faʻalauteleina o le vevela o le 'au, faʻavaa ma mea.A tele le maualuga o le vevela, e ese le faʻaitiitia o mea eseese, e mafua ai ona laʻititi le va ma pipii.O le mea lea, mo le tele o meafaigaluega, e aofia ai meafaigaluega e faʻaaogaina i le maualalo o le vevela, e tatau ona fuafua le faʻalauteleina o le faʻaogaina o meafaitino, aʻo taumafai e faʻaoga mea faʻapipiʻi tutusa faʻalauteleina, o le a sili atu le lelei.

E le gata i lea, i le mamanu faʻatulagaina, taumafai e aloese mai le faʻaogaina o se fausaga faʻapipiʻi taʻavale i pito uma e lua o le au.Faatasi ai ma lenei fausaga, o le umi o le mamao i le va o bearings e lua, o le tele foi lea o le mau.Afai e faʻapipiʻi le tasi pito o le 'au faʻatasi ma se pea o paʻu conical, o le axial fegasoloaʻi o le 'au e faʻamalosia e pei o le faʻatulagaina o le 'au, ma o le isi pito o le 'au e faʻaaogaina ma le taʻavale e faʻatapulaʻa ai le malosi o le radial.I le itu axial, o le axial gaoioiga e mafai ona siitia i totonu o se vaega faapitoa ma le vevela axial.

E masani ona fa'aogaina bearings o le vevela i le uamea fa'apipi'i uamea 9Cr18, 9Cr18Mo gaosiga, e mafai fo'i ona filifili beryllium bronze, ceramic ma isi mea gaosiga;Galulue vevela Tulaga o le vevela matua maualalo (tapunia le vevela -253 ℃): fa'aogaina tapula'a mana'oga vevela ile -253 ℃, e mafai ona filifili 6Cr14Mo mea ae tatau ona fa'aoga i totonu ole siosiomaga vacuum.

Faʻaaliga: I le faʻaogaina o le maualalo o le vevela bearings, e tatau ona gauai atu i mu e mafua mai i le le lelei o le lubrication, o lea e tatau ona gauai atu i le filifilia o lubricants talafeagai.


Taimi meli: Apr-20-2022